Thursday, Feb. 22, 2018

Cum a reuşit Kate să arate impecabil la câteva ore după ce a născut

Cum a reuşit Kate să arate impecabil la câteva ore după ce a născut
La mai puţin de 12 ore de când a născut, Kate a ieşit, fericită, pe poarta maternităţii, având-o în braţe pe fetiţa nou-născută. Ducesa arăta ca proaspăt ieşită din cutie şi nu mai păstra nicio urmă a travaliului prin care trecuse cu puţin timp în urmă.

Aspectul impecabil al lui Kate, după naştere, a intrigat mii de oameni, unii mergând până la a crede că ducesa a născut mai demult sau că nu a fost însărcinată, ci a apelat la o mamă surogat. Adevărul este, însă, mult mai simplu: Kate a apelat la serviciile unor stilişti pentru a arăta ca şi cum nu ar fi dat naştere unui copil.

Părul, aranjat de stilista personală a prinţilor William şi Harry

Ducesa de Cambridge a fost coafată, după naştere, de către  Amanda Cook Tucker, aceeaşi care se ocupă de părul prinţilor Wiiliam şi Harry încă din copilărie. Stilista a fost văzută intrând în spital în jurul orei 13, la cinci ore de când Kate a născut, cu o geantă imensă plină de produse pentru coafat şi styling. Aşa se explică buclele perfecte şi părul strălucitor al ducesei, care au devenit o adevărată marcă a eleganţei ei.

Şi machiajul a fost atent studiat

Machiajul lui Kate Middleton a fost unul natural, aşa cum ea obişnuieşte şi în viaţa de zi cu zi. Pe lângă produsele cosmetice în culori neutre, ea foloseşte şi o cremă de faţă cu venin de albine, care…citește tot pe http://m.libertatea.ro/detalii/articol/secretul-a-fost-dezvaluit-cum-a-reusit-kate-sa-arate-impecabil-la-cateva-ore-dupa-ce-a-nascut-534697.html

Ti-a placut articolul? Arata-l si prietenilor tai!

Articole asemanatoare

Detoxifierea cu turmeric

Despre Autor

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


+ patru = 6

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>