Friday, Apr. 20, 2018

Cum împodobești bradul de Crăciun?

Cum împodobești bradul de Crăciun?

Împodobirea bradului de Crăciun este unul din cele mai așteptate momente și reprezintă un prilej de armonie și bucurie pentru întreaga familie. Ca să ai cel mai frumos brad de Crăciun, trebuie să urmezi câteva reguli simple.

Prima regulă este să optezi pentru un brad natural, nu unul artificial. Poate este mai comod și mai ieftin un brad artificial, dar aspectul și mirosul bradului natural, îți va umple casa de bucurie!

Folosește cu încredere ornamente supradimensionate. Globurile şi decoraţiunile mari au un impact spectaculos şi cu toate că sunt mai scumpe decât cele mici, sunt avantajoase pentru că ai nevoie de mai puţine. Efectul este senzaţional!

Folosirea unei tematici pentru împodobirea bradului îi oferă acestuia personalitate, îl face special şi unic. Prin urmare, poţi alege o temă care te inspiră, precum decoraţiuni care imită dulciurile, cele în formă de jucării sau inspirate din natură, precum fulgi de nea, fluturi sau chiar flori. Orice temă alegi, păstreaz-o până la final şi variază pe marginea ei.

Cristalurile şi obiectele din sticlă oferă strălucire oricărui brad. Pentru că sunt transparente, plasează-le lângă luminiţe şi combină-le cu elemente colorate.

Pentru un plus de eleganță, alege teme şi culori aflate în camera în care va fi aşezat. Inspiră-te din culorile camerei tale pentru ca bradul să fie perfect integrat.

Spor la împodobit!

 

Autor: Andrada Tudor

 

Ti-a placut articolul? Arata-l si prietenilor tai!

Articole asemanatoare

Detoxifierea cu turmeric
Cartofi zdrobiți
Tocăniță de pui cu ciuperci

Despre Autor

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


noua + = 10

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>