Friday, Apr. 20, 2018

Sâmbătă seara, o mare surpriză!

Sâmbătă seara, o mare surpriză!

Sâmbătă seara, 29 noiembrie, Primăria capitalei, pregătește o surpriză bucureștenilor! Ar trebui să-ți faci timp și să vii împreună cu familia în centru, la Universitate, pentru că luminile de Crăciun vor fi aprinse mai devreme în acest an. Tot atunci se va deschide şi târgul de Crăciun Bucharest Christmas Market, care, anul trecut, a fost vizitat de peste 80.000 de persoane.

“Chiar în centrul Bucureştiului, în două zone simbol ale Capitalei României – Piaţă Universităţii şi Parcul Cişmigiu – în perioada 29 noiembrie – 28 decembrie 2014, are loc Bucharest Christmas Market – târgul oficial de Crăciun al Capitalei. Noi va aşteptăm şi anul acesta în număr la fel de mare! Copiii din București și nu numai sunt asteptați în târgul de la Universitate unde îl vor întâlni pe Moş Crăciun. Până la sosirea Moșului, în căsuța special amenajată, cei mici vor avea bucuria întâlnirii cu spiriduşi şi alte personaje de poveste. De asemenea, copiii pot lăsa scrisorile pentru Moșul la cutia poștală a acestuia, într-un loc special amenajat.”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

autor: Feminitrend

sursă foto: www.orasulvechi.ro

Ti-a placut articolul? Arata-l si prietenilor tai!

Articole asemanatoare

Detoxifierea cu turmeric
Cartofi zdrobiți
Tocăniță de pui cu ciuperci

Despre Autor

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


doi + 1 =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>