Friday, Apr. 20, 2018

Târgul de Nunţi Ghidul Miresei

Târgul de Nunţi Ghidul Miresei

Între 23 şi 25 mai 2014, în Cupola Romexpo Bucureşti, organizatorii celui mai mare târg de nunţi din România revin cu ediţia a XII a Târgului Ghidul Miresei.

Viitorii miri vor beneficia de reduceri substanțiale la noile colecții 2014 de rochii de mireasă și ocazie, costume de mire,verighete, invitații sau accesorii de nuntă dar și decoruri senzaționale pentru o nuntă de vis.

În plus, ediția de vară își întâmpină vizitatorii cu mii de vouchere pe care le vor putea folosi în toate cele trei zile de târg la achiziționarea produselor și serviciilor pentru realizarea unei nunți complete.

Noutatea acestei ediţii este rochia de mireasa Paper Wedding Concept, realizată din hârtie cu o trenă de 3.5 metri. Deasemenea, se vor lansa noi colecții de invitații de nuntă.

Cea mai valoroasă surpriză pregatită la această ediție, rămâne însă Tombola Ghidul Miresei cu premii de peste 10.000 euro pe care le poți câștiga completând biletul de intrare pe verso și introducându-l în urnele special amenajate. Cei care vor participa la acest eveniment, vor avea şansa de a câştiga zeci de premii substanţiale, de la accesorii, pachete foto-video,cursuri de dans, şedinţe de make-up, până la rochii de mireasă sau chiar mult aşteptata lună de miere.  Duminică, 25 mai 2014, va avea loc extragerea finală pentru premiile oferite.

Pe scena Târgului de Nunţi Ghidul Miresei din Cupola Romexpo Bucureşti, vor susţine concerte cele mai populare trupe şi cele mai în vogă vedete din domeniu.

 Sursa articol: www.targulghidulmiresei.ro

 Sursa foto: www.facebook.com/ghidul.miresei

 

Ti-a placut articolul? Arata-l si prietenilor tai!

Articole asemanatoare

Detoxifierea cu turmeric
Cartofi zdrobiți
Tocăniță de pui cu ciuperci

Despre Autor

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


noua − 8 =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>